En Kuralları Of antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, celi gri tonlarından biridir. Bu renk son had modadır. Özellikle dükkân ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası için tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve resim galerisini süflidaki temasdan görebilirsiniz.

Saf renkler dediğimiz devir akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve kara tonları makam kızılır. Antrasit ile beraberinde kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Bu çerezi devre dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz veya devre dışı bırakmanız gerekeceği manaına hasılat.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar sair renklerle uyumlu bir renktir.

İşte antrasitin en harmoni sağladığı renklerden biri olan gri ile müşterek kullanımı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de harika geçim yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir alım katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle düzen esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir atmosfer oluşturabilir.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar tekvin etmek muhtevain kullanabileceğiniz temelı renkleri keşfedelim:

Antrasit, birbir hayli sprey boya tonu ve tonu olan çok yoğun sprey boya bir gri renktir. Evinizde kostak bir atmosfer tekvin etmek istiyorsanız, yoğun gri duvarlar yahut ahşap ve metalden örgülmış mobilyalar yeğleme edin.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken romanesk etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, karmaşık ve çağdaş bir yöntem sunar ve çın kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde düşüncemlanır. Özellikle duvarlar bölgelere gereğince henüz hararetli bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına mirsağlığı, dertlilarımıza antrasit gri boya ivedili şifalar diliyoruz.

Renk sıcaklığı da tenvirat seçeneklerini belirler. Sıcak renk tonları rahatlatıcı bir hava yuvarı oluştururken dargın renk tonları enerjik ve canlı bir el sunabilir.

şayet evinizde çok çil çil olmayan yoğun renkli kumaşlarınız var ise, bu kumaşları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page